WIKPLAYER


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

DIY : ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙ

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙ



Χαιρετώ την όμορφη μπλογκοπαρεούλα μου!!!
Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά σιγά και τη θέση του αρχίζει να παίρνει το φθινόπωρο .Βροχή ,αεράκι ,κίτρινα φύλλα που πέφτουν απαλά στο υγρό χώμα ,μαγευτικό τοπίο σε μια φύση που βγάζει την πολύχρωμη φορεσιά της για να ντυθεί στις τάσεις του χειμώνα! Όπως όλοι μας ξέρουμε το χειμώνα η επιδερμίδα μας χρειάζεται πολύ ενυδάτωση και περιποίηση. Τι καλύτερο από μάσκες πολλές μάσκες!!!Ας ξεκινήσουμε με μια επίκαιρη μάσκα λόγο των συστατικών της που βρίσκουμε μόνο αυτή την εποχή και αναφέρομαι φυσικά στο κατεξοχήν φρούτο του Σεπτέμβρη το σταφύλι.

Θα χρειαστείτε :
 8 ρώγες σταφυλιού
 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
 μισό κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο

Βάζετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα πολτοποιείτε να γίνουν μια κρέμα.Στη συνέχεια απλώνετε την μάσκα σε καθαρό πάντα πρόσωπο και την αφήνετε να κάνει την δουλειά της για 15 λεπτάκια.Έπειτα ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νεράκι και έπειτα με κρύο αλλά προσοχή μόνο μια φόρα και αυτό για να γίνει σύσφιξη των πόρων,όχι παρπάνω γιατί καταστρέφουμε τις στοιβάδες του δέρματος και δημιουργούμε μικρές ευρυαγγείες.
Και επειδή πάντα μετά απο μια μάσκα το δέρμα μας διψά για ενυδάτωση τι καλύτερο απο μια σπιτικη κρεμούλα με σταφυλι!!Για να τη φτιάξετε δείτε εδώ!
Καλή σας επιτυχία!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου